Tiim

Juhatus

Francisco José Maldonado Torralba

President

Olen Tartu Ülikooli teoreetilise füüsika laboratooriumi järeldoktorant. Olen seotud mitmete projektidega, mis käsitlevad üldrelatiivsusteooriast kaugemale jäävate gravitatsiooniteooriate stabiilsust ja ruumiaja singulaarsuste kõrvaldamise (eba)võimalikkust. Lisaks teadustööle meeldib mulle jalgrattasõit, reketsport ning uute kohtade ja kultuuride tundmaõppimine.

Lorena Simón

Organisatsiooni asepresident

Olen Tartu Ülikooli biomeditsiini ja siirdemeditsiini osakonna dotsent. Minu teadustöö keskendub uute süsteemide väljatöötamisele vähi ja endometrioosi raviks ja diagnoosimiseks. Me kavandame ravimit sisaldavaid nanoosakesi, mis on suunatud konkreetselt pahaloomulisele koele, et suurendada ravimi tõhusust ja vähendada selle kõrvaltoimeid. Ma ühendan oma kirge teaduse ja etenduskunstide vastu. Kuulun teatritruppi, mis koosneb inimestest, kes soovivad õppida hispaania keelt ja hispaania keele kõnelejatest.

Rocío Rojas Hernández

Rahandus

Olen Tallinna Tehnikaülikooli (TalTech) vanemteadur ja inseneriteaduste doktoriõppekava direktor. Asutasin end iseseisva teadlasena Eestis Eesti Teadusnõukogu (ETAG) rahastatud starditoetuse raames ja juhin täiustatud funktsionaalsete keraamiliste materjalide uurimisliini. Minu teadustöö on mõjutanud nano- ja optiliste materjalide valdkonda. Sukeldusin Eesti teadustegevusse Euroopa Regionaalarengu Fondi ja ETAGi poolt rahastatud Mobilitas Pluss programmi raames stipendiumi kaudu juhtivteadurina.

María (José) Benito Castaño

Kommunikatsioon

Olen Tartu Observatooriumi (Tartu Ülikool) järeldoktorant Eestis. Minu uurimistöö keskendub meie Linnutee ja naaber galaktikate kasutamisele laboratooriumidena, et uurida meie universumi mõistmises puuduvat koostisosa, tumedat ainet. Siit leiate lisainfot minu akadeemilise profiili kohta. Kui ma ei viibi observatooriumi pereringis, siis olen metsas, talisuplemas või trennis. Aeg-ajalt reisin koos sõpradega.

Partnerid

Maarja Eskla

Graafiline disain ja tõlkimine

Maarja on lõpetanud Kõrgema Kunstikooli Pallas. Ta on graafiline disainer, kes lõi ühingu logo. Samuti aitab ta meid regulaarselt kommunikatsiooni materjalide väljatöötamisel ja nende tõlkimisel eesti keelde. Rohkem infot tema tööde kohta leiate siit.

Carlos Fonseca

IT-teenused

IT-projektijuht ja Scrum Master, kellel on varasem kogemus turundusjuhtimise ja kasutajakogemuse valdkonnas. Ta toetab väikeseid organisatsioone, et leida tehnilisi lahendusi äriprobleemidele. Ta aitas meid veebilehega. Rohkem infot tema töö kohta leiate siit